De Merkzaak van Legal Republic

Samen met grafisch ontwerpster Michelle Haak maakt Janouk merken sterk. Janouk en Michelle zijn er namelijk van overtuigd dat je merk goed beschermd moet worden. Je onderneming en de producten of diensten die je levert, hebben een naam en een logo. Dat zijn de merken van jouw bedrijf.  Om je merk veilig te stellen en te kunnen voorkomen dat anderen je naam of logo gebruiken, is het noodzakelijk dat je je merk laat registreren. Zonder registratie, heb je geen merkrecht en zou iemand anders er in principe met jouw merk vandoor kunnen gaan.

Niet alle merken en logo’s kunnen zomaar worden geregistreerd, daar horen nu eenmaal een aantal regels bij. Laat ons, vrijblijvend, controleren of je merk geregistreerd kan worden. Wij registreren merken, en doen dit voor slechts 670,- via de volgende stappen:

Voorkom merkdiefstal, registreer je merk

Hoe we dat doen?

Checken

Eerst checken we of je merk te registreren is. We doen een identiek vergelijkingsonderzoek om te zien of je merk nog vrij is. Verder zijn niet alle merken te registreren.

Registreren

Als je merk onderscheidend genoeg is, maken we een classificatielijst en gaan we het merk aanvragen.

Beschermen

Nadat je merk is geregistreerd, heb je je wapen waarmee je ieder ander kan verbieden jouw merk te gebruiken. Maakt iemand inbreuk op jouw merkrecht? Dan staan onze advocaten klaar om je merk te beschermen!

Voor wie doen we dat?

Onder meer deze merken gingen je al voor..

 

Overtuigd?

Vul dan onderstaand formulier in zodat wij binnen 24 uur vrijblijvend aan de slag kunnen met het checken van je merk en de merkregistratie!

Meer informatie

Ga naar www.merkzaak.nl en lees meer over onze dienst.